ZUOO partners

Bij het bouwen van een website komen er vaak vragen over strategie, marketing, huisstijl en content. Door samen te werken met een aantal mooie bedrijven, de ZUOO partners, creëren wij de beste websites voor onze klanten.

Many Tastes (ZUOO partners)

Many Tastes

Many Tastes helpt jou om je bedrijf onderscheidend en succesvol te maken

Many Tastes helpt ondernemers die hun bedrijf sterker op de kaart willen zetten. En die hun klantenkring willen uitbreiden. Van starters die het direct goed willen aanpakken tot bedrijven die al langer bestaan maar nog veel verder willen groeien. Startend winkeltje, grote keten, business to business, bouw, dienstverlenend of aan huis, bij Many Tastes hebben we alle smaken van ondernemen gezien.

www.manytastes.nl

strategieconcepting
BU3 (ZUOO partners)

BU3

Hoe verleidelijk is uw online marketing?

Steeds vaker komen we bedrijven tegen die nooit serieus onderzoek hebben gedaan naar hun concurrentie en doelgroep(en) en zonder professionele marketingstrategie hun business runnen. Ze scoren hierdoor niet de resultaten die mogelijk zijn. Eigenlijk is dat zonde, want met een (relatief) kleine investering zetten we u op een betere koers.

www.bu3.nl

internet marketingcontent
Jack Waas (ZUOO partners)

Jack Waas

Heeft uw onderneming al een spetterende huisstijl?

Na jarenlange ervaring bij grote en kleine reclamebureaus is Jack Waas in 2013 gestart als freelance designer, beeldbewerker en allround dtp’er. In deze periode heeft Jack zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen van presentaties in Keynote en Powerpoint.

www.jackwaas.nl

designdtp
Jack Waas (ZUOO partners)

Etienne Oldeman Photography

Wilt u onderscheidend zijn als ondernemer?

Etienne Oldeman Photography is de specialist in onderscheidende fotografie van u en uw onderneming. Mijn kracht ligt in het op het gemak stellen van mensen, zodat ik mooie ontspannen foto’s maak. Door mijn bedrijfskundige en marketingachtergrond weet ik uw wensen goed te doorgronden en passende en onderscheidende beelden te maken. Daarmee kunt u zich optimaal profileren. Ik werk voor startende ondernemers tot en met multinationals en grote ziekenhuizen.

www.etienneoldeman.nl

fotografie

  09:00 - 12:0013:00 - 17:00

   Contact
   Menu
   Bel mij terug