In 7 stappen online

Wij zetten uw website in 7 stappen online. Wij doen het meeste werk, maar voor het beste resultaat hebben we wel uw hulp nodig. U kent uw eigen onderneming natuurlijk het beste. Daarom hebben wij een helder stappenplan gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Gratis adviesgesprek

Stap 1: Gratis adviesgesprek

Een goed begin is het halve werk. Daarom vinden wij het belangrijk om van tevoren precies te weten wat u wilt. We starten met een gratis adviesgesprek waarin we uw wensen bespreken én wij onze ideeën met u delen. Op basis van dit gesprek ontvangt u een passende offerte.

Bestanden verzamelen

Stap 2: Bestanden verzamelen

Na uw akkoord verzamelen we de benodigde bestanden, zoals uw logo, afbeeldingen en eventuele teksten die u al hebt liggen. Daarnaast hebben wij een aantal andere gegevens nodig, zoals uw domeinnaam, uw huisstijl informatie en eventuele sociale media accounts. U ontvangt een heldere lijst met alles wat wij nodig hebben, zodat u alles in 1 keer kunt aanleveren.

Bestanden verzamelen
Website bouwen

Stap 3: Website bouwen

Wanneer we alle bestanden hebben gaan wij aan de slag met het bouwen van uw website! We verwerken uw logo, huisstijl en zorgen dat al uw functionaliteiten terugkomen in de website.

Website preview en feedback

Stap 4: Website preview en feedback

U krijgt van ons het adres waar u uw nieuwe website kunt bekijken. We vinden het belangrijk dat u écht tevreden bent. Daarom geven wij u altijd de mogelijkheid om een keer goed door de website te gaan als de website gebouwd is. Zo is het stukken makkelijker om concreet feedback te geven.

Website preview en feedback
Website invullen

Stap 5: Website invullen

Nadat wij uw feedback hebben verwerkt gaat u aan de slag met het invullen van de website. Met ons handige CMS-systeem is uw website makkelijk in te vullen. Uiteraard ontvangt u van ons een heldere handleiding en staan wij voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Quality check

Stap 6: Quality check

Nadat u de content in uw website heeft gezet lopen wij alle pagina’s nog een keer langs. Staan alle afbeeldingen op de juiste plek? Wordt de inhoud ook goed op een mobiele telefoon getoond? Wij zorgen dat de website er zo goed mogelijk uit komt te zien.

Quality check
Website online

Stap 7: Website online

Nadat u en wij helemaal tevreden zijn met het eindresultaat zetten wij de website online. Een mooi moment, want uw bedrijf is vanaf nu online zichtbaar!

Benieuwd wat wij maken?

Bekijk onze website voorbeelden!

Ons werk stopt niet na live-gang

Nadat wij uw website online hebben gezet stopt het werk voor ons niet. Wij onderhouden uw website om problemen te voorkomen. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of als u ergens niet uitkomt. Wij hebben 3 verschillende service- & onderhoudspakketten en u kiest het pakket dat het beste bij u past.

Updates

Wij houden uw website up-to-date om de website veilig, stabiel en snel te houden.

Back-ups

Elke dag maken wij een back-up van uw website zodat er nooit iets fout kan gaan.

Support

U kunt bij ons altijd terecht voor vragen en support.

  09:00 - 12:0013:00 - 17:00

   Contact
   Menu
   Bel mij terug