Project toevoegen aan uw portfolio

Indien uw website een portfolio module heeft, kunt u zelf nieuwe projecten toevoegen aan uw portfolio. In deze handleiding leggen wij u stap-voor-stap uit hoe u dit doet. Het is niet mogelijk om een project met de visual builder toe te voegen.

Blog- of nieuwsbericht toevoegen met het CMS

 1. Klik in het linkermenu op Projecten.
 2. Klik vervolgens op Nieuw toevoegen (zie afbeelding 1).
 3. Klik op Lay-out laden en selecteer vervolgens de lay-out Project pagina (zie afbeelding 2). De lay-out van de project pagina is nu geladen.
 4. Geef het project een titel.
 5. Vervolgens kunt u de inhoud van de project pagina aanpassen, zoals de tekst, afbeeldingen en video’s (zie afbeelding 3).
 6. Selecteer nu een uitgelichte afbeelding. Deze wordt in het portfolio overzicht getoond. Klik aan de rechterkant op Uitgelichte afbeelding kiezen (zie afbeelding 4). U kunt een nieuwe afbeelding uploaden of een bestaande afbeelding selecteren. Klik vervolgens op de knop Uitgelichte afbeelding kiezen.
 7. Indien u meerdere blog categorieën heeft kunt u bij het blokje Categorieën aan de rechterkant de juiste categorie aanvinken (zie afbeelding 5).
 8. Klik vervolgens op Publiceren om het project te publiceren. Het project wordt automatisch aan het project overzicht toegevoegd (zie afbeelding 6).

  09:00 - 12:0013:00 - 17:00

   Contact
   Menu
   Bel mij terug