Introductie

Nadat wij klaar zijn met de ontwikkeling van uw nieuwe website gaat u aan de slag met het invullen van uw website. Met het ZUOO-systeem voegt u makkelijk zelf afbeeldingen en teksten toe of maakt u zelf nieuwe pagina’s aan. In deze handleiding leggen we u stap voor stap uit hoe u uw website invult.

Visuele builder vs. CMS (Content Management Systeem)

Met ZUOO bieden wij twee mogelijkheden om de inhoud van uw website aan te passen:

 1. via de Visuele builder
 2. via het CMS

In de visuele builder past u de inhoud direct in de website aan. U ziet dus meteen wat u heeft aangepast en hoe dit eruit komt te zien.

In het CMS past u de website via de “achterkant”, ook wel backend genoemd, aan. Dit heeft als voordeel dat u de structuur van een pagina beter kunt zien, maar het nadeel is dat u niet direct ziet hoe de wijzigingen op uw website eruit komen te zien.

In deze handleiding worden beide manieren naast elkaar uitgelegd. U kunt dus zelf kiezen welke manier u het fijnst vindt werken.

Algemeen

Let op: Wij raden aan om zelf geen onderdelen te verwijderen of onderdelen toe te voegen. Indien u ervoor kiest om dit wel zelf te doen is dit op eigen risico. Indien u onderdelen toegevoegd of gewijzigd hebt en dit toch wil laten herstellen, dan zijn hier mogelijk kosten aan verbonden.

Mist u een onderdeel op een pagina of wilt u juist iets verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Dit kan via support@zuoo.nl of 035 712 33 22.

Mist u informatie?

Wij proberen deze handleiding zo duidelijk en volledig mogelijk te houden. Mist u toch informatie of vindt u een uitleg niet duidelijk? Dan horen wij dit graag!

  09:00 - 12:0013:00 - 17:00

   Contact
   Menu
   Bel mij terug