Blog- of nieuwsbericht toevoegen

Indien uw website een blog of nieuws module heeft, kunt u zelf nieuwe blog- of nieuwsberichten toevoegen. In deze handleiding leggen wij u stap-voor-stap uit hoe u dit doet. Het is niet mogelijk om een blog- of nieuwsbericht met de visual builder toe te voegen.

Blog- of nieuwsbericht toevoegen met het CMS

 1. Klik in het linkermenu op Berichten.
 2. Klik vervolgens op Nieuw bericht (zie afbeelding 1).
 3. Klik op Lay-out laden en selecteer vervolgens de lay-out Blog pagina (zie afbeelding 2). De lay-out van de blog pagina is nu geladen.
 4. Geef het bericht een titel.
 5. Vervolgens kunt u de tekst van de blog aanpassen door op het grijze vlak met Blog tekst te klikken (zie afbeelding 3).
 6. Selecteer nu een uitgelichte afbeelding. Deze wordt zowel in het blog overzicht als in het blog bericht zelf gebruikt. Klik aan de rechterkant op Uitgelichte afbeelding kiezen (zie afbeelding 4). U kunt een nieuwe afbeelding uploaden of een bestaande afbeelding selecteren. Klik vervolgens op de knop Uitgelichte afbeelding kiezen.
 7. Indien u meerdere blog categorieën heeft kunt u bij het blokje Categorieën aan de rechterkant de juiste categorie aanvinken (zie afbeelding 5).
 8. Klik vervolgens op Publiceren om het blogbericht te publiceren. Het blogbericht wordt automatisch aan het blog overzicht toegevoegd (zie afbeelding 6).

  09:00 - 12:0013:00 - 17:00

   Contact
   Menu
   Bel mij terug